Samenwerking wwf en unique travel supplies

Sinds 10 oktober 2019 doneert Unique Travel Supplies, 1% van het totale orderbedrag aan het Wereld Natuur Fonds (WWF). Wij delen de missie van het WWF. Voor ons staat de  natuur niet tegenover de mens, maar zijn we er onlosmakelijk deel van. We houden van die allesomvattende natuur. Van planten, dieren en mensen in hun grootst mogelijke diversiteit. Wij zijn natuur!

Biodiversiteit en het voortbestaan van de aarde zijn voor ons een groot goed. Daarom doen we er alles om aan dat te beschermen en te herstellen. Dat is hard nodig, want we putten de aarde meer uit dan ze aankan. We willen de relatie tussen mens en natuur weer herstellen, in één wereld waarin beide kunnen groeien en bloeien. Zodat toekomstige generaties net zo van de natuur kunnen genieten als wij. Iedereen die hart heeft voor natuur kan samen met ons een bijdrage leveren. Verbinding is een van onze kernwaarden. Hoe beter en opener we daarin zijn, hoe beter we in staat zijn ons ideaal te verwezenlijken, op allerlei manieren en met zoveel mogelijk mensen en partijen. Met ons worden ze onderdeel van een beweging en dragen ze bij aan iets groters voor volgende generaties: één wereld waarin mens en natuur kunnen groeien en bloeien. Die eenheid, dát is waar we als WWF van houden en waar we voor strijden. Dag in, dag uit, met hart en ziel, met alles en iedereen.

Koop nu iets uit onze webshop het steun het WWF! Jij wil toch ook van de natuur blijven genieten tijdens jouw vakantie? 

Bij elke €250 maken bij dit bedrag over aan het WWF. Wanneer wij de donatie doen, laten we het via deze pagina weten middels een update!

Totaal opgebracht bedrag:
250
146